فیلم/ توضیحات معاون هلال احمر کرمان درخصوص جزئیات حادثه مرگبار واژگونى اتوبوس دانش آموزان اولین تصاویر از محل واژگون شدن اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی + عکس واژگونى اتوبوس حامل دانش آموز در کرمان با ۶ کشته رئال مهمترین جلسه فوتبال اسپانیا را تحریم کرد دانشمندان: خلق و خوی انسان صبح‌ها بهتر از دیگر اوقات روز است تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ حذف عزیزی خادم و کفاشیان از انتخابات قطعی شد / تاج، بهاروند و عابدینی، ۳ نامزد نهایی ریاست فدراسیون فوتبال ضرب و شتم فجیع کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج / توضیحات بهزیستی کشف اسرار پیری انسان به وسیله موش‌ها جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب واریز عیدی بازنشستگان در روز‌های آینده تعیین سهمیه واردات رسمی برای ته لنجی‌ها محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس

برنامه وزارت بهداشت برای ایجاد دسترسی همگانی به طب ایرانی

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، به اهمیت حفظ سلامت و جایگاه طب ایرانی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 07
کد خبر: ۲۳۵۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، نفیسه حسینی یکتا، با اشاره فرا رسیدن روز جهانی بهداشت و شعار سازمان جهانی بهداشت با نام «سلامتی من، حق من» گفت: سلامت، حقی مسلم و غیرقابل انکار برای هر انسانی است و دستیابی به این حق، نیازمند عزم ملی و همکاری همگانی بین مردم و مسئولان حوزه سلامت است. طب ایرانی، به عنوان یک میراث گران‌بها، می‌تواند در این مسیر نقش‌آفرین باشد.

 

وی، رمز موفقیت طب ایرانی را در نگاه کل‌نگر به انسان دانست و اظهار داشت: این طب، به جای تمرکز صرف بر بیماری، به دنبال ایجاد تعادل و هماهنگی در تمام ارکان بدن و روان است. این رویکرد جامع می‌تواند به ارتقای سلامت و کیفیت زندگی انسان کمک کند.

 

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طب ایرانی با نگاهی پیشگیرانه به سلامتی، بر حفظ تعادل و تناسب در بدن و روان تأکید دارد، گفت: نگاه پیشگیرانه طب ایرانی بر اساس اصول ۶ گانه حفظ سلامتی، ویژگی مهم طب ایرانی است.

 

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات وزارت بهداشت در راستای توسعه و ترویج طب ایرانی، گفت: ترویج سبک زندگی سالم در سطح یک شبکه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت، ورود آموزه‌های طب ایرانی در طرح سلامت خانواده، بسته‌های خدمت گروه‌های سنی، و اجرای طرح سواد سلامت آموزی بخشی از این اقدامات هستند.

 

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه افزایش خود مراقبتی و توانمندسازی افراد برای حفظ سلامت خود، از جمله اهداف مهم طب ایرانی است؛ یادآور شد: آموزش اصول خود مراقبتی با استفاده از آموزه‌های طب ایرانی، می‌تواند به ارتقای سطح سواد سلامت عمومی جامعه و افزایش آگاهی مردم در خصوص حفظ و ارتقای سلامت کمک کند.

 

وی افزود: تمام برنامه ریزی‌های ما در وزارت بهداشت در جهت ایجاد دسترسی همگانی به طب ایرانی است و امیدوار هستیم با ایجاد زمینه جهت افزایش فارغ‌التحصیلان این رشته و حضور ایشان در مناطق مختلف کشور، همچنین ادغام خدمات طب ایرانی در تمام سطوح نظام سلامت؛ شرایط را برای دستیابی همه مردم کشورمان به این طب غنی فراهم کنیم و گامی در جهت تحقق شعار جهانی «سلامتی من، حق من» برداریم.

 

حسینی یکتا در پایان، اصلاح سبک زندگی، مراجعه به مراکز معتبر درمانی طب ایرانی، پرهیز از خود درمانی را از جمله نکات مهم در خودمراقبتی دانست و از مردم خواست تا با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی معتبر طب ایرانی در سراسر کشور، از خدمات صحیح این مکتب غنی طبی بهره‌مند شوند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار